Entorn

Al voltant de Terra Mítica a més tens una gran oferta turística. Vols conéixer-la?

Dir Benidorm és dir turisme, dir platja, dir quilòmetres d'arena fina i daurada. Dir Benidorm és dir ambient, descans, oci.

És dir llum i festa. Però Benidorm no s'acaba en açò. Benidorm viu tot l'any, amb el millor microclima del Mediterrani europeu en un municipi que si antany va ser desestimat per la seua situació, perfecta per als atacs pirates, hui gaudix d'esta ubicació estratègica.

Una ciutat moderna, completa pel que fa a infraestructures i servicis, que viu les seues festes i compartix el seu privilegi amb tot aquell que decidix visitar-la.

Més informació ací

Benidorm té el millor microclima del Mediterrani Europeu

Platges

Benidorm és un lloc ple de sorpreses, en plena Costa Blanca, que es viu de dia i de nit, sense límits d'edat. Com en tota la costa d'Alacant, Benidorm gaudix de sol els 365 dies de l'any.

Les platges de Benidorm tenen una fama molt ben guanyada i el continu èxit d'este enclavament és degut a les seues fabuloses i daurades platges en forma de mitja lluna. Es troben entre les millors d'Europa per la seua longitud (6 km. des de la Platja de Llevant fins a la de Ponent) , per les seues banderes blaves per als banyistes, pels vigilants que vetlen per la seua seguretat, per la quantitat ingent d'esports aquàtics a practicar i per la seua neteja i higiene.

Oci

Aqualandia
Si a més, vols més emocions fortes, no oblides passar-te junt amb els teus per Aqualandia un dels majors parcs aquàtics d'Europa on podràs disfrutar junt amb els teus de tobogans, piscines en els seus 150.000 metres quadrats de diversió.

Mundomar
O sinó pots descobrir Mundomar un parc on podràs disfrutar d'una gran quantitat d'animals exòtics i del seu magnífic espectacle de dofins i de lleons marins.

Allotjament

Benidorm compta amb una de les majors ofertes d'allotjament de tota la comunitat Valenciana tria entre hotels, apartaments, càmpings, etc...

Pots triar un hotel per a allargar la teua visita al parc, perquè recorda que el segon dia consecutiu de visita a Terra Mítica és gratuït.

Enllaços que et poden interessar

Este sitio web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Si quieres, puedes cambiar tus preferencias o ampliar esta información aquí.