ROMA

Roma

Reviu l'època més gloriosa dels Cèsars. En elles estan representades tant les conquestes en les florents províncies mitjançant un ambient militar mitjançant altes i imponents fortificacions i estacades de fusta, com la glòria de la capital de l'Imperi amb els seus nobles calçades i les estàtues de nobles i savis romans.

Atraccions

8

Espectacles

5

Restaurants

4

Espectacles
que no et pots perdre

Recreacions històriques com la d'Espartaco, el desafiament d'una lluita sense quarter a El Torneig, un ball - Mitic Dance - per als més petits amb les nostres simpàtiques mascotes Cuca, Mític i Babá i, com a colofó ​​el gran espectacle circense Imperium.

Les atraccions

Atreveix-te a experimentar una caiguda a tota velocitat a El Vol del Fènix, sent el sotragueig, les caigudes i les tancades corbes de Magnus Colossus i baixa fins al mateix Inferno. Gaudeix també amb tota la família en les nostres atraccions infantils: Vertigum, Torbellinus, Ayquesustus, Serpentinum i Rotundus

Este sitio web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Si quieres, puedes cambiar tus preferencias o ampliar esta información aquí.