Novetats2013

Descobrix les nostres novetats per a l'any 2013. Noves sorpreses, espectacles i diversió per a tota la família.

Vols ser el primer a assabentar-te?:

Imperium

ROMA

IMPERIUM

IMPERIUM narra la història de tres exploradors extravagants els quals descobriran les bondats i meravelles de les cultures que van formar part de l'imperi romà en la seua època de màxima esplendor. Números exquisits, una cuidada posada en escena i la màgia del circ són alguns dels elements d'este espectacle de caràcter internacional.

MÉS INFORMACIÓ

Una experiència que mai oblidaràs

Plaka kids

GRÈCIA

Plaka kids

Per als més menuts, Terra Mítica té en aquesta temporada un espai exclusiu per als "Reis de la Casa": Plaka Kids és l'escenari perfecte en què tindran lloc els espectacles orientats als benjamins del parc. L'Odissea de Calixta i El Viatge Màgic són només un aperitiu dels nous shows de Terra Mítica 2013

MÉS INFORMACIÓ

En Plaka Kids els més menuts de Terra Mítica podran gaudir dels espectacles més divertidos...

EGIPTE

La piràmide del terror

Segles de silenci en la piràmide més enigmàtica de Terra Mítica, quins misteris amagarà?. Esta mil·lenària joia arquitectònica tornarà a entabanar als més atrevits i aventurers. El Secret de la Piràmide narra la història d'uns investigadors que, obsessionats amb desvelar el secret millor guardat de la mòmia , quedaran atrapats en ella per sempre.

Vine a descobrir els misteris que amaga la piràmide més terrorífica de l'antic Egipte...

Cinema 5D

GRÈCIA

Cinema 5D

Terra Mítica incorpora un nou cinema en 5 dimensions. Experimentaràs en primera persona sensacions úniques mai descrites i viuràs aventures sense límit sense eixir del Temple de Kinetos.

MÉS INFORMACIÓ

La tercera dimensió és cosa del passat, descobrix una atracció que despertarà els teus 5 sentits."

Iberia Park

IBERIA PARK

Iberia Park

Ibèria Park és el nou parc d'accés gratuït que ha nascut en el complex Terra Mítica. D'esta manera, les instal·lacions del parc temàtic amplien la seua oferta oferint al client una diversió a la seua mesura. Ibèria Park alberga les zones de Les Illes i la bella Ibèria que no estava accessible al públic des de 2005.

Accés gratuït i molta diversió t'esperen a Ibèria Park

Área acuàtica

EGIPTE

Área acuàtica

Terra Mítica continua apostant per un entorn refrescant. En la present temporada el parc inaugura una exclusiva gran àrea aquàtica totalment tematitzada i inspirada en els jocs infantils característics de la cultura egípcia. Fonts, aigua en moviment i molta diversió per a tota la família.

MÉS INFORMACIÓ

Refresca't en el mateix riu Nil amb les seues magnífiques piscines, jacuzzis...

Este sitio web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Si quieres, puedes cambiar tus preferencias o ampliar esta información aquí.