LES ISLES &

Iberia Park Benidorm

Les Illes & Ibèria Park és capaç d'oferir el millor oci en família amb les atraccions més divertides, els espectacles més sorprenents, la restauració més exquisida i l'entorn més inesperat. El parc és d'accés lliure i una vegada dins tu tries el teu "paquet d'experiències". Diversió a la teua mesura!

Atraccions

12

Espectacles

2

Restaurants

8

Espectacles
que no et pots perdre

A l'abordatge! Torna el pirata més famós a les aigües d'Ibèria Park. "El tornada de Barbarroja" és el nou espectacle d'aventura en què els corsaris més temuts de tots els mars invadixen terres mediterrànies. Arriben disposats a sembrar el terror. I si aixó et pareix poc, entra en un món d'il.lusió amb Magic Experience, el nostre espectacle de màgia que et sorprendrà.

Les atraccions

Ibèria Park compta amb més d'una desena d'atraccions familiars pensades per a disfrutar amb els teus. Transporta't a un món de llegenda en El Rescate de Ulises i deixa't portar pel corrent en Los Rápidos de Argos. Jabatos, Arietes, una infinitat d'atraccions per als "reis de la casa" i moltes més sorpreses completaran la jornada perfecta de diversió sense límits que oferix Ibèria Park.

Este sitio web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Si quieres, puedes cambiar tus preferencias o ampliar esta información aquí.