GRÈCIA

Grècia

La Grècia clàssica, la dels mites, els herois i els déus, el bressol de les Olimpíades i la democràcia. Aquesta àrea conté un laberint amb el seu Minotaure, una àgora per a la trobada, una reproducció de la llar de Tritó, la Exedra olímpica i tota una civilització de divinitats, semidéus, guerrers i filòsofs.

Atraccions

8

Espectacles

2

Restaurants

1

Espectacles
que no et pots perdre

Descobreix com dos exploradors despistats troben el lloc exacte on ballen les Dríades un cop l'any i viu Teseu i els Titans, l'espectacle de lluites que conta com Hiperión es va enfrontar a Zeus pel tron ​​de l'Olimp.

Les atraccions

Emoció sense treva en Synkope, una muntanya russa invertida anomenada Titànida, el desafiament de superar les proves del El Laberint del Minotaure; vertigen, mitologia i 2 refrescants capbussades (de 10,5 i 15 metres d'altura) a La Fúria de Tritó, unes meravelloses vistes des de Los Ícars i un viatge al · lucinant al Cinema 5D són només algunes de les emocions que viuràs aquí. I pels més petits: Alucinakis i Arriarrix.

Este sitio web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Si quieres, puedes cambiar tus preferencias o ampliar esta información aquí.